Productspecificatie

Productnaam
Bake off mini croissant
Productinformatie
heerlijke zelf af te bakken roomboter mini croissant.
neem de croissants uit vriezer en leg deze op een ovenbakplaat met bakpapier, wacht even 10 minuten. Verwarm na 10 minuten de hetelucht oven voor op 210 graden(duurt ongeveer ook 10 min). Als de oven op temperatuur is dan de bakplaat met croissantjes in
het midden van de oven plaatsen en de oven sluiten en temperatuur terug zetten naar 200 graden. Baktijd 12-14 minuten(beetje afhankelijk van het oventype. als de croissantjes gebakken zijn wacht dan nog even 10 min voordat u ze gaat eten, want ze zijn
nog heel heet, maar ze ruiken wel erg lekker.
Afbeelding
Ingredienten
Aroma(aroma), bakkerszout, dextrose, Emulgator(E472e), enzymen, gist, glucose-fructosestroop, Meelverbeteraar(E300), roomboter(MELK), Stabilisator(E341), suiker, TARWEbloem, water, weipoeder(MELK)
Allergenen
Gluten, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C