Productspecificatie

Productnaam
Afbak croissant
Productinformatie
heerlijke zelf af te bakken roomboter croissant.
neem de croissants uit vriezer en leg deze op een ovenbakplaat met bakpapier, wacht even 20 minuten. Verwarm na 20 minuten de hetelucht oven voor op 210 graden(duurt ongeveer ook 10 min). Als de oven op temperatuur is dan de bakplaat met croissantjes in
het midden van de oven plaatsen en de oven sluiten en temperatuur terug zetten naar 195 graden. Baktijd 14-16 minuten(beetje afhankelijk van het oventype. als de croissantjes gebakken zijn wacht dan nog even 10 min voordat u ze gaat eten, want ze zijn
nog heel heet, maar ze ruiken wel erg lekker.
Afbeelding
Ingredienten
TARWEBLOEM, BOTER 23%, water, invertstroop, gist, EIEREN, zout,TARWEGLUTEN, enzymen(amylase, hemicellulases), meelverbeteraar(E300) EIGEELlaagje(EIEREN, water)
Allergenen
TARWE, GLUTEN, BOTER, LACTOSE, EI
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C